Menu

Dücker Conveyor Systems

Dücker is al meer dan 40 jaar een specialist op het gebied van interne transport automatisering. Vanuit de eigen ontwikkeling en productie levert Dücker wereldwijd een grote verscheidenheid aan systemen van pallet pushers tot volautomatische transfercar systemen.

Ook het volledig automatiseren van de logistieke stroom via de zelf ontwikkelde software  behoord tot de competenties van Dücker. Elk project heeft zijn eigen oplossing nodig, afhankelijk van de maximale output van de golfkartonmachine en de productiemix. De hoeveelheid double wall is de belangrijkste factor in de calculatie van het systeem. Wij zijn in staat u diverse systemen voor allerlei mogelijke oplossingen voor te rekenen en in de praktijk te laten zien.

Reel handling

De totaaloplossing voor het automatisch verwerken van het materiaal van het wet-end.

Read more

Onze moderne en gecontroleerde transportband is voorzien van zeer slijtvaste plastic kettingen die een stabiel transport verzorgen. De transportbanden worden geïnstalleerd in de vloer en zijn daardoor gelijk met de vloer, zodat heftrucks er overheen kunnen rijden. Doordat transportbanden via het ASCOR-RHS systeem automatisch gestuurd worden en de activiteiten in beeld worden gebracht, is er te allen tijde inzicht in wat er op het wet-end gaande is.

Bezoek de website van Dücker Conveyor Systems voor meer informatie over Reel Handling.

   

Corrugator discharge

De Stabilitrack® transportbaan met ingebouwde pusher maakt het mogelijk om bundels voor het pelletiseren te vormen, of twee bundels naar een transfer wagen te brengen. De shuttlecar is voorzien van 2 Stabiltrack®-transportbanden.

Read more

Dit verhoogt de doorvoersnelheid in de fabriek.

Lees meer over de verschillende mogelijkheden op de website van Dücker Converyor Systems.

 

Sheetline

Palletlader met buffergate, pallet inserter en pushing device. Verschillende opties om stapels platen te verwerken in uw fabriek tot wel 80 pallets per uur.

Read more

Buffergate
De palletlader, met buffergate, neemt de stapels over en beweegt deze over een rollenbaan in de onderste positie waarop lege pallets handmatig of automatisch worden ingevoegd.

Pallet inserter
Door gebruik te maken van een pallet insterter kunt u platen op pallets stapelen. Er kunnen gelijktijdig 2 stapels gemaakt worden, hierna worden ze zijdelings gecentraliseerd.

Pushing device
Door gebruik van een een cross duwer is het eenvoudig uw platen op een pallet te brengen. De transportband die een kruis duwer bevat duwt de stapels op een rollenbaan in een lagere positie.

Bezoek de website van Dücker Conveyor Systems voor meer informatie over Sheetlines.

   

Intermediate

High capacity transfer cars, machine infeed, storage lines, tool- and waste transport.

Read more

Transfer car
Hoge capaciteits shuttlecars krijgen uw work-in-progress voorraden in beweging. De transfercar wordt bestuurd door een automatisch visualisatiesysteem ASCOR WIP en haalt snelheden van 3m/s.

Machine infeed
Wat u ook nodig hebt, draaiende stations, rechte hoek stations of shuttleauto’s, wij integreren geschikte componenten om knelpunten te voorkomen.

Storage lines
Sinds vele jaren werken we met onze Stabiltracks®-transportbanden om een vlot transport van stapels te garanderen. De transportbanden beschikken over modulaire kunststof kettingen bestaande uit acetal.

Tool- and waste transport
Als u van plan bent een automatisch systeem voor work-in-progress opslag te installeren, is het ook een mogelijkheid om direct apparatuur te installeren om gereedschappen en afval te vervoeren. Een extra module van ASCOR-WIP biedt automatisering en visualisatie.

Bezoek de website van Dücker Conveyor Systems voor meer informatie.

     

Finished goods

Diverse oplossingen voor inbreng van grote oppervlakten tussenvellen.

Read more

Uw producten moeten zo betrouwbaar mogelijk verpakt worden, zodat ze niet beschadigd worden tijdens het (vaak lange) transport naar de klant. Dit omvat ook de onderste rand bescherming die volledig automatisch wordt geplaatst.

Bezoek de website van Dücker Conveyor Systems voor meer informatie.