Menu

PTS Seminar Benelux 2017

15 September 2017

Dit Proces Training Seminar zal in het teken staan van de laatste technische en proces technische ontwikkelingen in de golfkarton industrie. Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om ervaringen op hoog technisch niveau te delen met uw branche collega’s.

Hoofd thema’s tijdens dit seminar zullen de laatste ontwikkelingen in de productie van de golfkarton industrie zijn, met o.a. de volgende actuele aandachtspunten, produceren met laag gram gewicht papiersoorten, twist warp, zwaar papieren en hogere snelheden, sneller ‘afbindende’ lijmen recepten, down warp en tussenverkleving verbeteren bij hoge snelheden.

Doordat de thema’s breed gepresenteerd worden, is dit seminar geschikt voor iedere gebruiker van een golfkartonmachine, onafhankelijk van het type en leverancier.

Waar en wanneer wordt het seminar gehouden?
Datum: dinsdag 14 t/m donderdag 16 november 2017
Locatie: Doesburg (Nederland)

Het aantal deelnemers is maximaal 20 personen, schrijf u daarom tijdig in voor het deelnemen aan dit seminar. Mocht u vragen hebben over dit seminar of u wilt uw aanmelding doorgeven, laat dit ons weten via:  service@bhs-corrugated.nl.