Menu

Services & Spare parts

Services

Of het nu om een mechanisch, elektrisch of proces gerelateerde issue aan uw golfkartonmachine, BHS beschikt over eigen service monteurs en proces specialisten met de juiste expertise om u te helpen met het oplossen van deze issues.

Read more

Of het nu preventief onderhoud is of een noodreparatie; onze service technici of specialisten staan 24/7, 365 dagen per jaar klaar om u te helpen met technische problemen. Indien nodig zal ons service team regelen dat er een technicus binnen 24 uur bij u is. Naast deze 24/7 dienstverlening biedt BHS diverse pakketten.

Splicer Check & Repair
Regelmatig onderhoud van de Splicer verhoogt de productie betrouwbaarheid en splice snelheid. Tijdens een Splicer Check & Repair wordt er op electrisch gebied veel gecontroleerd (zoals snelheid respons, baanspanning), slijtdelen, messen en remblokken worden vervangen (indien nodig). Een functietest zal uitgevoerd worden zodra de check is voltooid.

PEM® Check & Support
De PEM® Check and Support wordt uitgevoerd door 2 BHS technici (mechanisch en electrisch). De check zal voornamelijk gericht zijn op mechanische en electrische problemen. Na afloop van de check zal er een gedetailleerd rapport aan de klant overhandigd en besproken worden.

PEM® Check & Repair
Ook wel genoemd een "extended PEM®". Deze check wordt ook uitgevoerd door 2 BHS technici, mechanisch en electrisch. Na de check zullen de technici enkele dagen langer blijven om, samen met de klant, de belangrijkse punten voortkomend uit de PEM® Check op te lossen. De duur van het langer verblijf is in overleg met de klant.

Customer-specific PEM® Check and Process training
De PEM® Check gecombineerd met Process training, ervaring heeft uitgewezen dat deze combinatie succesvol is. Afhankelijk van de problematiek en/of verwachtingen van de klant , kan er besloten worden dat 1 of 2 technici langer blijven om problemen op te lossen. Het is ook mogelijk de PEM® Check over meer blokken gedurende het jaar te verspreiden. Er zijn veel (klantspeciifieke) mogelijkheden te bespreken.

Process training
Alleen met de juiste know-how haalt u het allerbeste uit uw machines. Met een breed aanbod aan trainingen voor uw onderhoudspersoneel, operators and productie managers kunnen verschillende niveaus van bekwaamheid worden getraind door ervaren en deskundige trainers. Na de training ontvangt u een uitgebreid rapport van alle bevindingen.

Process Technical Seminar
Het is ook mogelijk een Proces Technisch Seminar te organiseren voor uw bedrijf, groep of zelfs land. Tijdens dit seminar krijgen alle deelnemers een goed overzicht van alle belangrijke processen in de golfkartonmachine. Zoals papier, zetmeel, lijm, testapparatuur, golfwalzen en het hele golfkarton proces. De doelgroep voor deze seminars zijn machine operators, onderhoudspersoneel maar ook midden- en senior management. Dit seminar zal u helpen een beter begrip van de processen met betrekking tot de golfkartonmachine en randapparatuur te krijgen.

M2P® - From maintenance to productivity
Met M2P® nemen we uw volledige onderhoud over, indien wenselijk zelfs de levering van alle reserveonderdelen en slijtage onderdelen. Tevens kunnen we een programma integreren voor productiviteitsstijging. Afspraken worden afgestemd op uw behoeften, er kan bijvoorbeeld een technische beschikbaarheid gegarandeerd worden en op basis van contractuele successen worden er vaste prijzen betaald voor elke vierkante mteer geproduceerd golfkarton.

Uw contactpersoon:

België en Nederland
Scandinavië en Nederland

Esther Bongers
Sanne Molenveld


BHS Service and Spare parts voorwaarden

Spare parts

Wij kunnen voldoen aan al uw (dringende) onderdelen en/of verslijtdelen leveringen 24/7, 365 dagen per jaar; ons doel is om u direct te helpen en de gevraagde onderdelen en/of verslijtdelen zo snel mogelijk aan u te leveren.

Read more

In ons ruime goed uitgeruste magazijn hebben we een grote voorraad onderdelen van verschillende leveranciers voor u klaar liggen. Wij leveren originele onderdelen en/of verslijtdelen van de hoogste kwaliteit om u een optimaal productie proces te garanderen. 
Naast "losse" onderdelen verkoop; bieden wij ook klantspecifieke oplossingen zoals NICE® parts pakketten.

Uw contactpersoon:

Belgium and The Netherlands
Scandinavië and The Netherlands

Esther Bongers
Sanne Molenveld

BHS service en spare parts voorwaarden.