Menu

Corrugating Rolls

BHS Corrugated is 's werelds grootste leverancier van golfwalsen en aanpreswalsen. Natuurlijk als OEM leverancier voor BHS Single Facers, maar ook voor alle andere merken Single Facers. Om de levering en de service voor de golfwalsen en aanpreswalsen te verbeteren, hebben wij de service gedecentraliseerd. Ons kantoor in Doesburg is in staat om de volledige service incl. installatie, kalibreren, onderhoud en proces ondersteuning te leveren door onze eigen specialisten.

BHS heeft verschillende verwarmingssystemen voor de golfwalsen ontwikkeld, elk met zijn eigen toepassing, zoals bijvoorbeeld conventionele en peripherale verwarming, RVL verwarmingssystemen en verder ook complete stoomsystemen.

Het leveringsprogramma voor golfwalsen omvat de hele range van de bekende profielen in de golfkarton industrie en staat er positief tegenover om te werken aan specifieke profielen, welke de klanten speciaal aanvragen.

Ook biedt BHS het zogenoemde NICE® programma aan. Dit is een programma waarbij de betaling gekoppeld is aan het aantal gelopen meters geproduceerd karton per golfwals (betaling per loopmeter). Dit pakket is inclusief een volledig service en inspectie pakket.